вторник, април 23, 2024

таг: ЈП Водовод и Канализација

(ВИДЕО) ЈП Водовод и канализација – Скопје донесе одлука за рационализација...

ЈП Водовод и канализација – Скопје, врз основа на прогласената кризна состојба во енергетскиот сектор во времетраење од 30 дена, од страна на Владата,...

Скопјани пијат безбедна и квалитетена вода

Водата за пиење во град Скопје е безбедна и квалитетна, покажуваат анализите спроведени во Секторот за санитарна контрола. Во неделниот извештај кој го објавува ЈП...

ЈП Водовод и канализација – Скопје започнува соработката со германскиот консултант...

Врз основа на Планот за реализација на проектот за изградба на Пречистителната станица за отпадни води – Скопје и спроведениот избор за компанија која...

Отстранети диви приклучоци во Долна Матка, село Крушопек и Сарај информираат...

Во последната акција за отстранување на диви приклучоци, спроведена од екипите на ЈП „Водовод и канализација" – Скопје биле отстранети диви приклучоци во Долна...

(ВИДЕО) Во Европа и светот реткост е да се користи вода...

Скопјани пијат чиста и здрава вода, уверуваат од ЈП „Водовод и канализација“, градското претпријатие задолжено за дистрибуција на водата до секој корисник, како и...