петок, август 12, 2022

таг: јавни претпријатија

(ВИДЕО) Возилата се инвестиција која ќе овозможи почиста и поквалитетна животна...

130 комунални возила и автобуси  кои беа набавени изминатите четири години за потребите на јавните градски претпријатија минатат недела беа презентирани. Градоначалникот на Град Скопје...