недела, септември 19, 2021

таг: јавете се

(ВИДЕО) Не пали ги стрништата, јавете се за бесплатно подигнување на...

Доколку во овој период од годината се одлучите да запалите стрниште, имајте во предвид дека ризикувате да заработите казна од 200 евра, а исто...