петок, декември 2, 2022

таг: Ѓорѓи Галетановски

Галетановски си поднесе оставка од позицијата диркетор на Зоолошка градина

Актуелниот директор на скопската Зоолошка градина, Ѓорѓи Галетановски преку Фејсбук си поднесе оставка од работната позиција директор. Тој во фејсбук статусот не дава објаснување...