четврток, септември 16, 2021

таг: Ѓорче Петров

(ВИДЕО) Се уредува кејот на Вардар на потегот од стадионот до...

Овие денови Град Скопје започна со чистење и уредување на кејот на Вардар во Ѓорче Петров на потегот од стадионот до мостот во Сарај. Како...

Град Скопје постави рефлектирачки столпчиња и на улицата 4 -ти Јули...

За што поголема безбесност на велосипедитите, пешаците и автомобилите во сообраќајот, Град Скопје постави нови рефлектирачки заштитни столпчиња на улицата 4 -ти Јули во...