недела, септември 19, 2021

таг: шеталиште

Шеталиштето кај Жабарот во подновено руво – Нов бетон и урбана...

Завршена е целосната реконструкција на шеталиштето пред Градски парк, од потегот „Кај Жабарот“, па се до паркот на Франкофонијата. Како што истакна скопскиот градоначалник реконструирани...