петок, септември 30, 2022

таг: Чупино вертикал 2019

Виница го организираше „Чупино вертикал 2019“

„Чупино ветикал“ ја испиша втората страница од „Чупино треил“, по големата трка од септември минатата година. Педесетина маратонци од Македонија, Бугарија и од Белгија во...