петок, октомври 15, 2021

таг: член

Мекици во скопската Зоолошка Градина – Се роди бебе џуџест мармозет

Скопската Зоолошка градина се збогати со уштен нов член од фамилијата Мармозет. На официјалната фејсбук страница на Зоолошката градина соопштија за убавата информација, при...

Градоначалникот на Крушево избран за член на советот на МЦМС

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски е избран за член на советот на Македонскиот центар за меѓународна соработка и функцијата ќе ја обавува во...