понеделник, април 22, 2024

таг: чист

Скопјани дишат чист воздух и во првиот квартал од оваа година:...

Загадувањето на воздухот во главниот град бележи пад во првиот квартал од оваа година, во споредба со истиот период претходните години. Државните мерни станици за...

Загадувањето на воздухот во месец февруари во Скопје е намалено покажуваат...

Според анализата на резултатите на загадувањето на воздухот во февруари во Скопје со споредувањето на ниво на ПМ10 честичките и бројот на денови на...