сабота, август 13, 2022

таг: Центарот за лица со посебни потреби

Екоакција на Центарот за лица со посебни потреби во Македонска Каменица

„Ако ние можеме да собереме, Вие можете да не фрлате“ Македонска Каменица, 05.09.2019 година - Штитениците при Центарот за лица со посебни потреби денес спроведоа...