петок, јуни 14, 2024

таг: фотографии

Делчево се подготвува за одбележување на Светскиот ден на водите

Избор на најдобра фотографија од Делчево и Брегалничкот регион на тема „Вода за живот“ , како и натпревар –штафетна трка за ученици од основните...

„Радовиш низ времето“ – изложба на стари фотографии по повод илјадагодишнината...

Дваесетина интересни стари фотографии, избрани меѓу повеќе стотици, што сведочат за животот во Радовиш од почетокот на 20. век наваму, се поставени пред радовишкиот...