недела, септември 19, 2021

таг: финансирани

Општина Дојран: Во тек активности во прилог на поквалитетна туристичка понуда

Зелена рекреативна зона со детски терени, патеки и урбана опрема, ќе добие нашиот туристички бисер ,крајбрежјето на дојранското езеро. Активности кои веќе се во тек...