четврток, март 4, 2021

таг: уметнички престој

#CreArtSkopje: Отворен повик за уметнички престој во Скопје

Град Скопје ги известува уметниците кои живеат и работат во Скопје дека е распишан отворен повик за уметнички престој во Скопје, што ќе се...