недела, ноември 28, 2021

таг: улица Белградска

Улицата Белградска во Општина Центар ќе добие нова водоводна линија

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, градоначалникот на Општина Центар,  Саша Богдановиќ и директорот на Јавното претпријатие Водовод и канализација, Душко Вескоски,  денеска извршија увид...