среда, мај 22, 2024

таг: украина

„Се надевам на нова средба“ – градоначалникот на збратимениот украински град...

Градоначалникот на Општина Тернопил од Украина, Сергиј Надал, испрати писмо-благодарница до Општина Делчево, градоначалникот Трајковски и граѓаните на Делчево за хуманитарната помош која беше...