понеделник, јуни 27, 2022

таг: турска делегација димчо атанасовски

Македонска Каменица беше домаќин на делегацијата од турската општина Балчова

Размена на искуства во областите на економијата, урбаното управување и административните услуги, образованието, здравствената заштита, културата, спортот и туризмот, како и во заштитата на...