четврток, април 25, 2024

таг: туристичка населба

Се подготвува урбанистички план за туристичка населба покрај новата брана „Конско“...

Паралелно со изградбата на браната „Конско“ крај Гевгелија, се вршат подготовки за урбанизирање на целиот крајбрежен појас и уредување на туристичка населба. Општина Гевгелија...