петок, декември 8, 2023

таг: трошоци

Штип годинава ќе светне со старите украси, дополнителни трошоци нема да...

Штип и годинава за новогодишните празници ќе биде украсен, но скромно, со веќе постоечките реквизити кои општината ги има набавено од порано. Градското подрачје ќе...