сабота, мај 18, 2024

таг: три

Во Општина Карбинци, Светиот крст ќе се фаќа на три локации

Традиционално и оваа година Општина Карбинци се влучува во одбележување на празникот ,,Водици“. Чинот на фаќање на Светиот крст ќе се одвива на три...

Општина Крушево продава три возила, ќе штеди во услови на криза

Општина Крушево ќе продава дел од постарите возила со цел заштеда во услови на криза. На 10-тата седница на советот на општина Крушево се донесе...

Со продажба на три парцели, Општина Дојран инкасира 260.000 евра

Неверојатни 260 илјади евра инкасира Општина Дојран со продажбара на три градежни парцели, наменети за времено сместување. На јавно наддавање за трите парцели со површина...