вторник, септември 28, 2021

таг: трајан гоцевски

„Плативме висока цена за независна држава“ – проф. Гоцевски на...

„Нам никогаш во историјата никој не ни дал ништо. Сè што сме создале било платено со многу висока цена. И за формирањето на АРМ...