среда, август 10, 2022

таг: теренска вакцинација

Започнува теренската вакцинација во општините Гевгелија, Дојран и Богданци

Од утре ( 14 јуни, 2021 година) започнува теренската акција за вакцинирање на населението против КОВИД-19 во населените места во општините Гевгелија, Дојран и...