петок, февруари 26, 2021

таг: текстилни и кожарски фабрики

Продолжениот викенд во Штип со забрана за работа на текстилните фабрики

Главниот штаб на Владата го прифати барањето за забрана за работа доставено од Општина Штип за забрана за издавање дозволи за време на викенд...