вторник, април 23, 2024

таг: Тафталиџе

Ново зелено катче во Тафталиџе – Запуштената и неуредена површина пред...

Запуштената и неуредена површина пред објектот на противпожарната бригада во населбата Тафталиџе, сега е нов зелен сквер. Околу 1 000 квадратни метри кај булеварот...

Тафталиџе ќе добие нов зелен сквер

Нов уреден зелен простор за граѓани во Скопје. Град Скопје го најави новиот зелен сквер кој ќе биде реализиран во Тафталиџе. Изминатите денови на јавната...