петок, септември 29, 2023

таг: Тамбурачки фестивал

Фестивал-Звуците на тамбурите по 14 пат на плоштадот на Куманово

Куде „батко Ѓоргија", куде тумбе, на градскиот плоштад во Куманово почна 14тиот „Меѓународен тамбурашки фестивал 2018" . https://youtu.be/yqcQcU273k4 Прекрасна вечер со љубов, песни, вино и Нино,...