вторник, септември 28, 2021

таг: сцени

Скопје ќе добие нови летни отворени сцени во Градскиот парк

Скопје ги започна постапките за изведба на две летни отворени сцени во зелениот појас на Градски парк во Скопје, едната спроти Сточарскиот институт во...