петок, јуни 14, 2024

таг: сувенир

Куманово го избра својот сувенир со сликата на Занаетчискиот дом

Куманово го доби својот сувенир за 2021 година. Традиционално Комисијата за избор на сувенир на Општина Куманово одлучуваше по понудените решенија на 4 автори,...

Општина Куманово објави конкурс за избор на сувенир на општината за...

 За таа цел, општина Куманово ги поканува сите заинтересирани правни и физички лица, кои ги познаваат одликите на градот и околината, со своите автентични...