четврток, февруари 22, 2024

таг: студија

Студија на ИРИ: Општина Струмица прва по респонзивност, а градоначалникот Костадинов...

Меѓународниот републикански институт ИРИ ја објави квалитативната студија за респонзивноста на локалната самоуправа во Македонија, низ реакцијата на неопределените гласачите во шест општини - ...

(ВИДЕО) Скопје доби нова студија за оптимизација на јавниот превоз

Градот Скопје денеска потпиша договор за изработка на Студија за оптимизација на мрежите на линии на автобускиот јавен превоз во Скопје. Потребата од ваква...