петок, јуни 14, 2024

таг: стратегија

Со стратегија за нови понуди , ќе се привлекуваат туристи во...

За подобро претставување и привлекување на туристи, Општина Дојран, со помош на Агенцијата за подршка и промоција на туризмот, ќе креира регионална туристичка понуда...

Стратегијата со акциски план за развој на културата на Град Скопје...

Советот на Град Скопје на денешната 74-та седница ќе расправа за Стратегијата со акциски план за развој на културата на Град Скопје за периодот...

Штип гради стратегија за управување со отпадот

Oпштина Штип, штипското јавно комунално претпријтие „Исар“, заедно со универзитетски професори и научници од лабораторијата АМБИКОМ на Универзитетот “Гоце Делчев“, ќе ги прават плановите...