среда, декември 8, 2021

таг: столици

Општина Конче: Домот на културата во Конче доби столици, донација од...

Деновиве општина Конче од Турција доби донација од околу 200 столици наменети за потребите на Домот на културата. Донација е резултат на  соработката што...