среда, декември 8, 2021

таг: стебла

Во Штип координирана акција за сечење стари и високи стебла

Општина Штип, заедно со неколку инволвирани институции, како ЈП „Исар“, ЈП „Стипион 2011“, ТППЕ Штип, Телеком, ЕВН и други, деновиве реализираше едно повеќегодишно барање...