понеделник, август 15, 2022

таг: средства од АФПЗРР

Виница доби средтва за развој на селата од АФПЗРР

Градоначалникот на Виница, Ивица Димитров, деновиве го потпиша вториот договор со Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој за добивање средства во...