петок, октомври 15, 2021

таг: спортска опрема

(ВИДЕО) Нова спортска опрема во Скопје

Оплеменувањето на урбаните јавни површини и овозможувањето на интересни и рекреативни содржини за нашите сограѓани отсекогаш било дел стратегија за трансформирање на Скопје во...