вторник, мај 21, 2024

таг: специјалозирани контејнери

Ќе се рециклира електронскиот отпад во Штип

Специјализирани контејнери за електронски отпад се поставени пред неколку дена во централното градско подрачје на Штип, што значи дека од сега штипјани ќе можат...