вторник, мај 21, 2024

таг: СОУ „М.М.Брицо“

Со светски познатото тестирање ПИСА ќе бидат опфатени 36 ученици во...

Oд СОУ „М.М.Брицо“ 36 ученици се опфатени во рамките на најголемото меѓународно истражување ПИСА кое денеска се спроведува во Делчево. Истражувањето кое е во рамките на Програмата...