вторник, септември 28, 2021

таг: СОУ„Кочо Рацин“

МОН ќе финансира два проекти на светиниколските образовни институции

Прифатени се два проекти на Општина Свети Николе од Министерството за образование и наука. Со државни пари ќе се финасисра изработката на Основен проект...