четврток, декември 1, 2022

таг: совет на општината

Формиран делчевскиот Совет, претседателот се откажа од надоместокот

Денеска во мултифункционалниот центар во Општина Делчево се одржа Конститутивната Седница на Советот на Општина Делчево, која ја отвори досегашниот претседател Драган Маневски, по што највозрасниот...