среда, декември 1, 2021

таг: Скопско лето

На првиот ден на летото и Светскиот ден на музиката беше...

Многубројни музички настапи, изложби, театарски претстави и филмска програма ќе понуди 42.издание на фестивалот „Скопско лето“, што секоја година традиционално се одржува од 21...