недела, април 14, 2024

таг: сквер

Новиот зелен сквер „Острово“ во Аеродром денеска официјално отворен

Скопје од денеска е побогат за уште еден зелен сквер, на крстосницата меѓу булеварот Јане Сандански и улицата Владимир Комаров во Аеродром, кај „Палма“....

(ВИДЕО) Зелено Скопје е убаво Скопје: Вчера светна новиот зелен сквер...

Зелено Скопје е убаво Скопје - вчеравечер светна зелениот сквер „Острово“ во Аеродром. И покрај тоа што просторот сè уште се уредува, граѓаните веќе почнаа...

(ВИДЕО) Скопје доби уште еден уреден зелен сквер кај „Млин Балкан“

Скопјани од денеска можат да се релаксираат и да се дружат на отворено на уште еден уреден зелен сквер, кај поликлиниката „Идадија“, во центарот...

(ВИДЕО) Новиот популарен сквер во Скопје, урбан и модерен

Неодамна жителите на општина Аеродром добија нов зелен сквер на напуштена зелена површина од 2000 метри квадратни кој се наоѓа помеѓу булеварот Јане Сандански...

Тафталиџе ќе добие нов зелен сквер

Нов уреден зелен простор за граѓани во Скопје. Град Скопје го најави новиот зелен сквер кој ќе биде реализиран во Тафталиџе. Изминатите денови на јавната...

(ВИДЕО) Град Скопје уреди нов зелен сквер во Аеродром

Зелената запуштена површина од 2000 метри квадратни на крстосницата помеѓу булеварот Јане Сандански и улицата Владимир Комаров, во Општина Аеродром, Град Скопје целосно ја...