вторник, септември 28, 2021

таг: село конче

Осуманесет милиони денари за канализација во село Конче

Обезбедени се средства за изградба на дел од канализационата мрежа во Општина Конче. Станува збор за проектот „Фекална канализација за дел од с.Конче во...