вторник, јуни 25, 2024

таг: секо – швајцарија

Потпишан Амандманот за дополнителни 1,5 милиони швајцарски франци за водоснабдувањето во...

Градоначалникот на Општина Делчево, Горан Трајковски и директорот на ЈКП „Брегалница“ , Стојче Стојковски, денеска во Министерството за животна средина и просторно планирање го...

Напредува проектот „Водоснабдување на Делчево“ констатирано на состанокот со швајцарските донатори

Текот на реализацијата на проектот „Водоснабдување на Делчево“ финансиран од Швајцарската Конфедерација, беше тема на денешниот работен состанок на градоначалникот Горан Трајковски со програмскиот...