понеделник, ноември 29, 2021

таг: санација на јаловишната депонија

Советот на Општина Пробиштип едногласно донесе одлука за санација на јаловишната...

Советот на општина Пробиштип едногласно ја донесе една од најважните одлуки во поновата историја на Општината. На 52-ра редовна седница, советниците ја донесоа Одлуката...