вторник, декември 6, 2022

таг: сала ооу никола карев

Започна реконструкцијата на фискултурната сала во ООУ „Никола Карев“ Крушево

Започна реконструкцијата на спортската сала во ООУ Никола Карев. Проектот чини 9 милиони денари и е финансиран од Министерството за образование и наука. Проектот опфаќа...