среда, декември 1, 2021

таг: руво

Дојран: Старата плажа „Калдрма“ во ново руво

Со средства обезбедени од сопствениот буџет, општина Дојран ќе го враќа некогашниот сјај на најстарата плажа на дојранското крајбрежје. „Негувањето и враќањето во полн сјај...