четврток, јуни 20, 2024

таг: рома труба фест

Во Куманово „14-ти РОМА ТРУБА ФЕСТ“ (видео)

05 и 06 септември беа заокружени на календарот, ова се датите кога во Куманово се реализира „14 РОМА ТРУБА ФЕСТ“. На програмата беа многу познати...

Заврши 13. издание на „Рома труба фест“

Заврши 13. издание на манифестацијата „Рома труба фест“ која вчеравечер се одржа на градскиот плоштад во Куманово. Шест дувачки оркестри и гости настапија на утрешното издание...