понеделник, август 15, 2022

таг: рибарска средба

Традиционална рибарска средба на брегот од Калиманско Езеро

Македонска Каменица, 11.01.2019 година – Рибарите од Македонска Каменица и регионот, втора година по ред го одбележаа христијанскиот празник Свети Стефан – заштитникот на...