понеделник, април 22, 2024

таг: реконструкција на тротоари

Се уредуваат тротоарските површини на влезот на градот во населбата Баби

Со реконструкција на тротоарите во населбата Баби, на влезот во градот, започна уредувањето на главната сообраќајница „Партизанска“. Првата фаза е реконструкција на тротоарската површина во...

Завршена реконструкцијата на повеќе тротоари во Штип

Завршена е реконструкцијата на тротоарот на улицата Сремски Фронт почнувајќи од основното училиште Димитар Влахов до населбата Баби. Градоначалникот Сашко Николов вели дека со...