четврток, декември 1, 2022

таг: регион

Град Скопје прв во регионот со стратешки план за намалување на...

Градоначалникот Шилегов во салата на Советот на  Град Скопје го презентираше и учествуваше во јавната дискусија за Стратешкиот план за намалување на ризици од...