вторник, април 23, 2024

таг: регионални

Општина Лозово беше домаќин на Регионалните пензионерски спортки игри

 Општина Лозово, викендов беше домаќин на ,,26 -ти Регионални Пензионерски Спортски игри”. На овој настан беа присутни повеќе од 250 посетители, од кои голем дел...

Конечно решение за проблемите со крушевската депонија, ќе се гради регионална

Со изградба на регионални депонии заедничка се решава проблемот и со крушевската депонија. Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски присуствуваше на средба со Министерот за...

Награди од Град Скопје за најуспешните од регионалните сердношколски натпревари

Во Градскиот  парк  на Школка,  Градоначалникот Шилегов денеска им додели  решенија за парично наградување и  благодарници на највисоко рангираните ученици и на нивните ментори,...