среда, октомври 5, 2022

таг: регионална програма за локална демократија

Општина Гевгелија избрана во проектот “RELOAD2”

Oпштината е меѓу петте избрани од вкупно 18 кои аплицирале да учествува во Регионалната програма за локална демократија во Западен Балкан 2 (ReLOaD2). Врз...