вторник, јануари 31, 2023

таг: Рајски парк

(ВИДЕО) Со колективен напор можеме да влијаеме и да се движиме...

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска денеска учествуваше во акцијата за садење дрвја во Рајскиот парк во општината Аеродром, организирана од Европската банка за...